Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038586

Amistoso (Int., RC) 731038586 Información oficial sobre el partido 731038586 en Hattrick

16.04.2024 18:25:00

Brugse Zot Colonia Alineación oficial del equipo 'Brugse Zot Colonia' en el partido 2 - 1 Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brugse Zot Colonia Alineación oficial del equipo 'Brugse Zot Colonia' en el partido 2 - 0 Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brugse Zot Colonia

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Brugse Zot prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Kalle Reetz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Lutz Schnorrenberger arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Brugse Zot van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Konrad Ramsauer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Rafael Prause quasi marca en una jugada assajada de córner que Luitpold Bang havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Fred Moeller de Brugse Zot va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Lutz Schnorrenberger de Brugse Zot va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Daniel Bauernhansl, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rafael Picart va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Brugse Zot i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rafael Prause va xutar fora per a Brugse Zot, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Brugse Zot, Kalle Reetz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.

Gandaya Carbayona

Goles Goles

  • 186 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Carbayona va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Romano do Co, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Carbayona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aurubilitu Goiatz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Carbayona Alberto Macua López, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Daniel Bauernhansl. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rafael Picart va xutar fora per a Carbayona, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Carbayona, Juan Haro Esteban, col·locà la pilota just a les mans d'en Daniel Bauernhansl. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alejandro Fonseca de Carbayona va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ignacio Raventós de Carbayona anava molt fort i col·locat però Daniel Bauernhansl no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.