Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038416

Amistoso (Int.) 731038416 Información oficial sobre el partido 731038416 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

KS Nevermind Alineación oficial del equipo 'KS Nevermind' en el partido 7 - 1 A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Nevermind Alineación oficial del equipo 'KS Nevermind' en el partido 2 - 1 A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Nevermind

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Nevermind. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Sverre Michelsen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 21 minuts quan Asa Ehghaghian va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Nevermind.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Asa Ehghaghian de Nevermind va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ľuboš Šafranko de Nevermind va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Nevermind el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Asa Ehghaghian va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 1!
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Nevermind va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sverre Michelsen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Asa Ehghaghian va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gökhan Hisner de Nevermind es va guanyar la targeta groga merescudament.

A LO LOCO F.C

Goles Goles

  • 154 Minuto 54 (Gol de penalti): El jugador de LOCO Mike Spiegel va anotar des dels 11 metres al minut 54, posant el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zenon Siudak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): LOCO va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jurgen Vijgen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.