Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038295

Amistoso (Int.) 731038295 Información oficial sobre el partido 731038295 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Montañesa M Alineación oficial del equipo 'Montañesa M' en el partido 1 - 1 Soccer Vipo Alineación oficial del equipo 'Soccer Vipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montañesa M Alineación oficial del equipo 'Montañesa M' en el partido 0 - 1 Soccer Vipo Alineación oficial del equipo 'Soccer Vipo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañesa M

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Diego Cioncolini va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Montañesa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Montañesa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paolo Curinga va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Adam Timor va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Paolo Curinga de Montañesa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Soccer Vipo

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Daniele De Rose va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SSCVipo, Andrea Gaviraghi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manuele De Grandi va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ettore Sutto va ser clau en la jugada d'atac de SSCVipo al minut 10, quan ell mateix va fer una passada brutal a Andrea Gaviraghi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Loris Argurio va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.