Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038284

Amistoso (Int.) 731038284 Información oficial sobre el partido 731038284 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido 0 - 0 FC Teezug 19 Alineación oficial del equipo 'FC Teezug 19' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido 0 - 1 FC Teezug 19 Alineación oficial del equipo 'FC Teezug 19' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

machos Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Balompie sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hein Grignet, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Edgar Urea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Balompie van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Husain Bagher Shemirani va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompie va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fávila Panero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Dicastillo.

FC Teezug 19

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 8 la va desaprofitar Virgolino Deslandes de Teezug, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 27 en Virgolino Deslandes ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Manuel Weitgasser el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.