Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038166

Amistoso (Int., RC) 731038166 Información oficial sobre el partido 731038166 en Hattrick

18.04.2024 00:00:00

Escopião 05 Alineación oficial del equipo 'Escopião 05' en el partido 4 - 1 S.S.Steagnus Alineación oficial del equipo 'S.S.Steagnus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Escopião 05 Alineación oficial del equipo 'Escopião 05' en el partido 4 - 0 S.S.Steagnus Alineación oficial del equipo 'S.S.Steagnus' en el partido
Tiene un resultado normal 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escopião 05

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Nailson Dinis s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Cezinha Martelo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Escopião es posava per davant!
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Escopião va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nailson Dinis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tulinho Vivancos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Escopião.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paulo Inácio da Costa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabinho Fernandes va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

S.S.Steagnus

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): S.S.Steagnus va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Fulgencio Ortega-Montañés va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zas Novoneyra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfredo Aleixandre estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marc Cucala, als 32 minuts, va fallar per ben poc.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Fulgencio Ortega-Montañés va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 47, i va passar la pilota a Pedro Morillo, però aquest no va encertar a marcar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de S.S.Steagnus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marc Cucala, però el porter rival va fer una gran aturada.