Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038165

Amistoso (Int.) 731038165 Información oficial sobre el partido 731038165 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

Atlético bigfoot Alineación oficial del equipo 'Atlético bigfoot' en el partido 3 - 5 Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético bigfoot Alineación oficial del equipo 'Atlético bigfoot' en el partido 2 - 1 Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,9 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético bigfoot

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Atlético s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Robin van Persie per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Mario Gomez igualava per Atlético en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Atlético una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Imre Pécsi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mario Gomez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Robin van Persie va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Robin van Persie arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Marvin 'Le magicien' Nooten hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Claude Makelele havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Zinedine Zidane hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Iván Filera. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robin van Persie de Atlético es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Jaén N.P.

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 17 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Roberto Villamarín.
  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Roberto Real Figueroa va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 38. 1 - 2 per a Jaén.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roberto Real Figueroa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): En Roberto Real Figueroa va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Baptiste Dionnet va augmentar l'avantatge de Jaén a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Roberto Real Figueroa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Villamarín de Jaén amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.