Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038162

Amistoso (Int.) 731038162 Información oficial sobre el partido 731038162 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Piflus United Alineación oficial del equipo 'Piflus United' en el partido 7 - 1 ProBodo Alineación oficial del equipo 'ProBodo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Piflus United Alineación oficial del equipo 'Piflus United' en el partido 7 - 0 ProBodo Alineación oficial del equipo 'ProBodo' en el partido
Tiene un resultado normal 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piflus United

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jordi Niza de Piflus aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Raúl Zubía va augmentar l'avantatge de Piflus a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Piflus va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Durruma Esnarritza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Piflus al minut 36, que va llançar ajustat al pal en Jordi Niza. 4 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Verganza va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Piflus va augmentar la diferència quan Damián Cortit no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Als 58 minuts de joc, els nois de Piflus van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jordi Niza augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Răzvan Manea va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Raúl Zubía gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cătălin Sava va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Jorge Verganza, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Santiago Ortiz Mexia de Piflus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Severino Bou de Piflus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Niza de Piflus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ProBodo

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El ProBodo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Norbert Dinkelman va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 7 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mihai Stana.