Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037827

Amistoso 731037827 Información oficial sobre el partido 731037827 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Robledo del Mazo Alineación oficial del equipo 'Robledo del Mazo' en el partido 5 - 2 Cenza Canteira Alineación oficial del equipo 'Cenza Canteira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Robledo del Mazo Alineación oficial del equipo 'Robledo del Mazo' en el partido 3 - 2 Cenza Canteira Alineación oficial del equipo 'Cenza Canteira' en el partido
Tiene suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,7 % 13,0 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robledo del Mazo

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): Una falta al minut 23 va provocar un lliure directe. Česlav Gál el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Robledo va ser David Maristany.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En David Maristany de Robledo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Robledo pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Maristany va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Robledo i així augmentar el marcador a 5 - 2 als 90 minuts de joc. Mentre en Česlav Gál el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Česlav Gál quasi dona a Robledo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Robledo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eckhard Tamele en un 1 contra 1 amb el porter Miquel Peraferrer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Česlav Gál, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Cenza Canteira

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Mikelots Arkarats va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Canteira, Azkar Gaunaga, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Canteira van mostrar una bona compenetració quan al minut 71 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Abdon Vilabrú va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Ricard Miquel Teixidó va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Valentín Civerio no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Azkar Gaunaga quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 90 en 屠 (Tu) 瑞荣 (Ruirong) va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Valentín Civerio va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricard Miquel Teixidó de Canteira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Azkar Gaunaga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.