Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037776

Amistoso (Int.) 731037776 Información oficial sobre el partido 731037776 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

ATLÉTICO SHITADO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO SHITADO' en el partido 4 - 3 No_Diggity Alineación oficial del equipo 'No_Diggity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ATLÉTICO SHITADO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO SHITADO' en el partido 1 - 4 No_Diggity Alineación oficial del equipo 'No_Diggity' en el partido
Tiene bastante suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLÉTICO SHITADO

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ausmunds Valters, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): ATLÉTICO va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 35 Jakub Šiller va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 105 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Kadir Dilnaz va descol·locar totalment la defensa contrària i Keanu Blohms no va perdonar i va marcar el 3 - 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats van embogir quan en Manuel Ussía Cubas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de ATLÉTICO.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Kadir Dilnaz va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ausmunds Valters, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Amb 76 minuts disputats, Ken Lopez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rense Loran va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

No_Diggity

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): No_Diggity van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 29, quan Mirosław Bereza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Mario Warglitten va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 47.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Als 54 minuts de partit, Mario Warglitten de No_Diggity va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a No_Diggity al minut 2, però el xut de Konstanty Juchnowski va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): El No_Diggity va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 14 amb un llançament de falta perillós. En Konstanty Juchnowski però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Johnny Cronick va estar a punt de posar per davant a No_Diggity amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Řezníček va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Johnny Cronick per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 36, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Johnny Cronick va fer una jugada per la banda esquerra, però Dorin Gogan va aturar el seu xut.