Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037649

Amistoso (Int.) 731037649 Información oficial sobre el partido 731037649 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Dolores Sport Jrs. Alineación oficial del equipo 'Dolores Sport Jrs.' en el partido 0 - 9 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dolores Sport Jrs. Alineación oficial del equipo 'Dolores Sport Jrs.' en el partido 0 - 6 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dolores Sport Jrs.

F.c. Cheguia

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CheG va ser finalitzada des de l'esquerra per Ole Seger al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 180 Minuto 8 (Gol de falta): Toni Mustikkamaa va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a CheG gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, CheG va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Javier Corrales, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ole Seger va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 47 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CheG. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Ole Seger xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Javier Corrales va augmentar l'avantatge de CheG a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Toni Mustikkamaa va treure un córner llarg cap al segon pal que en László Auth, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 7.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 75 pels visitants. En Toni Mustikkamaa va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en László Auth, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 9 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després de 9 minuts, Toni Mustikkamaa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Horacio 'El Pitu' Romero va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Daviet de CheG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.