Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037375

Amistoso (Int., RC) 731037375 Información oficial sobre el partido 731037375 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 2 - 1 Mancos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mancos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 1 - 6 Mancos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mancos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desesperao

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Felipe Sánchez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Desesperao empatava el partit, 1 a 1, al minut 78.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Felipe Sánchez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Desesperao se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Desesperao va estar a punt de marcar quan Antonio Manuel Titos va fer una passada impressionant a Felipe Sánchez, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Juan Javier Llunell quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Desesperao van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 50 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jaime Checa no va ser gens encertat.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Desesperao va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Víctor Gana la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Desesperao van sortir al contraatac al minut 90, però Sergio Vilallonga va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Mancos F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mancos va ser finalitzada des de l'esquerra per Pedro Paulino Alves al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Camilo Natária. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Ramiro Saia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cojoncio Gerbolés, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Delfim Domingos Pinto per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 82, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Ramiro Saia va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cojoncio Gerbolés va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.