Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037196

Amistoso (Int.) 731037196 Información oficial sobre el partido 731037196 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Kickers Rodgau Alineación oficial del equipo 'Kickers Rodgau' en el partido 0 - 5 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kickers Rodgau Alineación oficial del equipo 'Kickers Rodgau' en el partido 1 - 3 Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kickers Rodgau

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roman-Paul Poeck estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jörn Kohlmarkt, als 87 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christoph Getzinger.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niels Bartelsholz de Kickers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Dinamo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Antso Matxinaundiarena.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Myron Shkred va augmentar l'avantatge de Dinamo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Ghabous Pourasef de Dinamo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Florent Blancke va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ghabous Pourasef, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Dinamo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ghabous Pourasef va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dinamo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Ascarrunz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Antso Matxinaundiarena quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simon Linus Poppensieker, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antso Matxinaundiarena de Dinamo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Davide Merante de Dinamo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.