Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731037111

Amistoso 731037111 Información oficial sobre el partido 731037111 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Limbrull FC Alineación oficial del equipo 'Limbrull FC' en el partido 2 - 5 The Coruna F.C. Alineación oficial del equipo 'The Coruna F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Limbrull FC Alineación oficial del equipo 'Limbrull FC' en el partido 5 - 4 The Coruna F.C. Alineación oficial del equipo 'The Coruna F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limbrull FC

Goles Goles

  • 104 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Ştefan Orzaţă va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Roch Jacyno es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Gustavo Pontone no oblidarà el que li va passar durant el minut 25. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Ştefan Orzaţă va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 210 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Ştefan Orzaţă tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

The Coruna F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Coruna prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Carlos Guzmán Ibáñez.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Odín Rodríguez de Coruna va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Aleix Borredà va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Coruna.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Alfonso Pajares va augmentar l'avantatge de Coruna a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Alfonso Pajares va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Odín Rodríguez de Coruna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.