Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731036701

Amistoso (Int., RC) 731036701 Información oficial sobre el partido 731036701 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 4 - 5 Phoenix Dor Alineación oficial del equipo 'Phoenix Dor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 1 - 2 Phoenix Dor Alineación oficial del equipo 'Phoenix Dor' en el partido
Tiene bastante suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REPUBLIC OVIEDO

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Raúl Allueva va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 7 de joc. Eusebi Obiols es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): REPUBLIC va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 29 Antonio Martínez Moreno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Paco Valea, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 101 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 101 en Raúl Allueva va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Virgílio Sousa Filipe podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 3 va pujar al marcador.

Phoenix Dor

Goles Goles

  • 164 Minuto 23 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Phoenix al minut 23. Radu Gherasim va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Radu Gherasim marqués l'empat. Al minut 38 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Daniel-Ioan Bălăşanu que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 107 (Gol por el centro): Phoenix van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 107, quan Cristian Bălaşa va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 115 (Gol por la izquierda): Al minut 115 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Phoenix prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 4 - 5 va ser en Ciprian Bangălă.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Cristian Bălaşa sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.