Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035963

Amistoso (Int.) 731035963 Información oficial sobre el partido 731035963 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

A. C. Kredinese Alineación oficial del equipo 'A. C. Kredinese' en el partido 0 - 2 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A. C. Kredinese Alineación oficial del equipo 'A. C. Kredinese' en el partido 1 - 1 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,4 % 25,8 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A. C. Kredinese

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ermanno Altomare va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jere Laiho va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

A.C. Aros de Cebolla

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, Cebolla es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kusi Marihueque es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cebolla per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 60. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Armando Colangelo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Gabriel Göransson va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El Cebolla va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Armando Colangelo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cebolla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matias Mertaniemi va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Cebolla, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Matias Mertaniemi va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.