Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035952

Amistoso (Int.) 731035952 Información oficial sobre el partido 731035952 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido 6 - 1 Boldmere Athletic Alineación oficial del equipo 'Boldmere Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo de Fene Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Fene' en el partido 4 - 0 Boldmere Athletic Alineación oficial del equipo 'Boldmere Athletic' en el partido
Tiene suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de Fene

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Mármol ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Deportivo es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Sergio Mármol va incrementar l'avantatge de Deportivo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Deportivo al minut 59, que va llançar ajustat al pal en Francisco Gallardo. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Seb Dunne es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Casiopeo Ballesta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Deportivo.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Deportivo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Gallardo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Seb Dunne, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Dante Milán del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Mármol, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Casiopeo Ballesta de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Boldmere Athletic

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Frank Buckley va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Boldmere va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 73.