Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035580

Amistoso (Int., RC) 731035580 Información oficial sobre el partido 731035580 en Hattrick

17.04.2024 13:00:00

Jenesis Alineación oficial del equipo 'Jenesis' en el partido 1 - 2 Brannigans Lag Alineación oficial del equipo 'Brannigans Lag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jenesis Alineación oficial del equipo 'Jenesis' en el partido 1 - 0 Brannigans Lag Alineación oficial del equipo 'Brannigans Lag' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jenesis

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Jenesis s'avançava en el marcador després que en 優二 (Yuji) 横内 (Yokouchi) xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jenesis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andy Rahman, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Jenesis va deixar en bona posició a en Andy Rahman per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 237 Minuto 100 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Andy Rahman no va ser aprofitada per en Eugenio Scalia que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joren Deknudt de Jenesis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Giliano Moureau de Jenesis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 101 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Giliano Moureau de Jenesis per doble groga al minut 101.

Brannigans Lag

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Arthur Wienerroither va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 76.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Esmaeil Bateni que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Brannigans.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, un refús desafortunat de Vincent d'Artagnan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sylweriusz Szałaj no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gergely Móra de Brannigans va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.