Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731035417

Amistoso (Int.) 731035417 Información oficial sobre el partido 731035417 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Real Caesar Augusta Alineación oficial del equipo 'Real Caesar Augusta' en el partido 2 - 6 FC Zoalele Moisei Alineación oficial del equipo 'FC Zoalele Moisei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Caesar Augusta Alineación oficial del equipo 'Real Caesar Augusta' en el partido 5 - 2 FC Zoalele Moisei Alineación oficial del equipo 'FC Zoalele Moisei' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Caesar Augusta

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Augusta aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Laureà Lluent va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Benjamín Elar va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iuliu Ianuş! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Benjamín Elar de Augusta va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.
  • 210 Minuto 28 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Josep Tarrades quasi empata el partit al minut 28, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55, Iuliu Ianuş arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

FC Zoalele Moisei

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, George Bucan de Zoalele va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Olgierd Kiżewski quedar desmarcat i marcar per a Zoalele al minut 30. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): John Grabke va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Zoalele i marcant el 2 - 3.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Carlos Pedro Nogueira va augmentar l'avantatge de Zoalele a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Olgierd Kiżewski, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Zoalele va augmentar el seu avantatge a 2 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Laurenţiu Valea, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Laurenţiu Valea, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Laurenţiu Valea va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Carlos Pedro Nogueira de Zoalele va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Carlos Pedro Nogueira de Zoalele es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 91.