Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731034771

Amistoso (Int.) 731034771 Información oficial sobre el partido 731034771 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

F.C.R.B. 1923 Alineación oficial del equipo 'F.C.R.B. 1923' en el partido 3 - 2 FC Slimaki United Alineación oficial del equipo 'FC Slimaki United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C.R.B. 1923 Alineación oficial del equipo 'F.C.R.B. 1923' en el partido 5 - 1 FC Slimaki United Alineación oficial del equipo 'FC Slimaki United' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.R.B. 1923

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 7, Borte Guildar de F.C.R.B. empatava el partit: 1 - 1.
  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de F.C.R.B. van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Borte Guildar.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jacob Doppler, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a F.C.R.B..

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Al minut 27, Jacob Doppler gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Lauri Mannerkoski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Vladimir Milanov va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Borte Guildar.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohannad Abbas de F.C.R.B. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Slimaki United

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Alecsandru Chirvasiu va posar els visitants Slimaki per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Slimaki va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Achacy Leszkowski va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Slimaki va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Preston Sete va desviar el xut final de Bolesław Zaborek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Caleb Huet va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alessandro Barbatelli va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Caleb Huet va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Preston Sete va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Preston Sete va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Achacy Leszkowski des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Piotr Smętek de Slimaki es va guanyar la targeta groga merescudament.