Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033981

Amistoso 731033981 Información oficial sobre el partido 731033981 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 5 - 3 Jhomen F.C. Alineación oficial del equipo 'Jhomen F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 3 - 1 Jhomen F.C. Alineación oficial del equipo 'Jhomen F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atco. Democratico

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del C.A.D. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Modesto Agurto que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 20 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Isaac van Vianen va marcar el 2 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Óscar Quintero va donar a C.A.D. un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 l'estadi va començar a corejar el nom d'en David Sallent ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, C.A.D. es posava per davant 4 a 3.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Ernest Bacardí va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Marc da Pedrosa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ernest Bacardí va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Víctor Losada Castro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Octavio Panguilef va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Losada Castro de C.A.D. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jhomen F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Jhomen va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ramon Mas va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Jhomen agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Moutir Naim amb mestria.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Jhomen van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 64, quan Viorel Roman va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harri Suojanen de Jhomen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.