Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033941

Amistoso (Int., RC) 731033941 Información oficial sobre el partido 731033941 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 5 - 1 -Garbusy- Alineación oficial del equipo '-Garbusy-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 4 - 0 -Garbusy- Alineación oficial del equipo '-Garbusy-' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aparta que voy

Goles Goles

  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, Aparta van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Renato Álava va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 124 Minuto 52 (Gol de penalti): Corria el minut 52, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Aparta s'avançava en el marcador després que en Renato Álava xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Kim Opsal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vladimir Angelov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Aparta.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aparta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kim Opsal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Al minut 13, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Aparta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Mario Colltor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Renato Álava quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

-Garbusy-

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): -Garbusy- sabia com jugar al contraatac, i al minut 22, Fabian Maciejczuk va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 51, quan en Fabian Maciejczuk va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.