Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033832

Amistoso (RC) 731033832 Información oficial sobre el partido 731033832 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Córdoba _CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba _CF' en el partido 0 - 6 R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Córdoba _CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba _CF' en el partido 0 - 4 R.Verdyblanco B.P. Alineación oficial del equipo 'R.Verdyblanco B.P.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba _CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrii Semko de Córdoba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

R.Verdyblanco B.P.

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Boris Profous va posar els visitants Beticos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Boris Profous, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aaron Vorhagen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Kristian van der Born va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Beticos, Walery Domeradzki, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Boris Profous de Beticos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Abdulraheem Abdulfat Al-Rajhy de Beticos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Patrizio Lucchesi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Leònides Belenguer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Patrizio Lucchesi de Beticos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Leònides Belenguer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Pinos de Beticos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.