Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033646

Amistoso (Int.) 731033646 Información oficial sobre el partido 731033646 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido 4 - 2 Faaberg Alineación oficial del equipo 'Faaberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al - Mena Football Club Alineación oficial del equipo 'Al - Mena Football Club' en el partido 3 - 0 Faaberg Alineación oficial del equipo 'Faaberg' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al - Mena Football Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Vincent Rakotoririna entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Football, un peu providencial d'en Adel El Saeed va situar el 1-1 al panell digital.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Football una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Adel El Saeed, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 64.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlos Garivell, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Football se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 65.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Football va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Yeter Önal va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Fonallar va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Lars Gran va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Football va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adel El Saeed va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lars Gran.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Football va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ali Musula en un 1 contra 1 amb el porter Lars Gran, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Football es va veure beneficiat per la polèmica al minut 28, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Carlos Garivell va relliscar al moment de fer el xut i el porter Lars Gran no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Halis Özfındık arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xesco Saldoni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Football ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Garivell, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Faaberg

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Finn Bentzen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, FF, al minut 18. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): FF va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 50, quan Gerrit-Jan Corstjens, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Finn Bentzen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Laimas Točickis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El FF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Finn Bentzen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnstein Øen.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Streb de FF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.