Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033580

Amistoso (Int., RC) 731033580 Información oficial sobre el partido 731033580 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

CascinaGaeters Alineación oficial del equipo 'CascinaGaeters' en el partido 4 - 1 Bavaria Tigers Alineación oficial del equipo 'Bavaria Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CascinaGaeters Alineación oficial del equipo 'CascinaGaeters' en el partido 5 - 0 Bavaria Tigers Alineación oficial del equipo 'Bavaria Tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CascinaGaeters

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Gaeters aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Giovanbattista Piras va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Gaeters prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Walter Angius va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Gaeters va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Giovanbattista Piras des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Gaeters va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sebastian Steffen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Matteo Albasini va enviar un xut des de 40 metres al minut 10, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 60 per blocar una centrada d'en Matteo Albasini va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gaeters.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Achim Trohorsch va superar els defenses rivals per velocitat al minut 73 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Gerbeth de Gaeters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuele Guerrini de Gaeters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bavaria Tigers

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Joakim Spies es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Padraic Kelleher.