Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033559

Amistoso (Int., RC) 731033559 Información oficial sobre el partido 731033559 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Atletico Kilogramo Alineación oficial del equipo 'Atletico Kilogramo' en el partido 2 - 3 russelmoore Alineación oficial del equipo 'russelmoore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Kilogramo Alineación oficial del equipo 'Atletico Kilogramo' en el partido 0 - 2 russelmoore Alineación oficial del equipo 'russelmoore' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Kilogramo

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del russelmoore. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Albert Eriksson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kilogramo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 52.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 del partit, el jugador Ausban Vivanco de Kilogramo va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kilogramo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ginius Skalandžiūnas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ginius Skalandžiūnas de Kilogramo es va guanyar la targeta groga merescudament.

russelmoore

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Anzelm Perliński que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a russelmoore.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de russelmoore va ser finalitzada des de l'esquerra per Gabriel Frasson al minut 55. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 89, quan Luigi Adinolfi va posar els visitants russelmoore per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Lolo Ali, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Paolo Sangiorgi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.