Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731032583

Amistoso (Int., RC) 731032583 Información oficial sobre el partido 731032583 en Hattrick

17.04.2024 14:00:00

FC Maňásek Alineación oficial del equipo 'FC Maňásek' en el partido 1 - 0 FC Forest Camp Alineación oficial del equipo 'FC Forest Camp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Maňásek Alineación oficial del equipo 'FC Maňásek' en el partido 0 - 1 FC Forest Camp Alineación oficial del equipo 'FC Forest Camp' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Maňásek

Goles Goles

  • 186 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Maňásek va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Eboule Mvondo.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Mirko Polverini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miroslav Richter.

FC Forest Camp

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zenone Corbucci ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Forest va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Félicien Pernot es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Forest va estar a punt d'arribar en un córner. En Julien Moreillon va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Félicien Pernot de Forest va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.