Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731032427

Amistoso (Int.) 731032427 Información oficial sobre el partido 731032427 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

DUDUPO FC Alineación oficial del equipo 'DUDUPO FC' en el partido 3 - 3 Lechia Pany Alineación oficial del equipo 'Lechia Pany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
DUDUPO FC Alineación oficial del equipo 'DUDUPO FC' en el partido 2 - 5 Lechia Pany Alineación oficial del equipo 'Lechia Pany' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DUDUPO FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Davide Pietronero va pentinar un córner cap al segon pal que Pancracio Catoira va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Passat el minut 61 de joc, Abdulbaqy Adnan Al-Mahry facilitava les coses al DUDUPO amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 79, en Federico Jiménez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José María Barruso que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Miguel Raimundez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Pancracio Catoira va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): DUDUPO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Federico Jiménez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Barruso de DUDUPO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lechia Pany

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 8 minuts quan Giuliano Canale va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Lechia.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Franciszek Wągrodzki donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador de Lechia Jan Grund va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 77 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Hubert Jakuć quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Axel Hinrich Berschl, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jan Grund ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Maksym Doskocz de Lechia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.