Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731032395

Amistoso (Int.) 731032395 Información oficial sobre el partido 731032395 en Hattrick

16.04.2024 20:20:00

Puolukkatien pamaus Alineación oficial del equipo 'Puolukkatien pamaus' en el partido 10 - 0 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Puolukkatien pamaus Alineación oficial del equipo 'Puolukkatien pamaus' en el partido 8 - 0 Sierra Bezaniega Alineación oficial del equipo 'Sierra Bezaniega' en el partido
Tiene suerte 7.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puolukkatien pamaus

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Lado Garishvili, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Puolukkatien a 2 - 0. Valter Radoš va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Puolukkatien va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Blessing Muiruri des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miiko Pyörälä va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 0 al minut 31.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Puolukkatien va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hannes Honkakangas va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de Puolukkatien van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Antonio Lo Piano augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Miiko Pyörälä la va rematar Ivano Gossweiler amb una magnífica volea que va fer pujar per a Puolukkatien el 7 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aarre Huutoniemi va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Lado Garishvili va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 9 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Puolukkatien va augmentar la diferència quan Aarre Huutoniemi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 10 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hannes Honkakangas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Miiko Pyörälä, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Sierra Bezaniega

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giampiero De Angelo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.