Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731031906

Amistoso (Int.) 731031906 Información oficial sobre el partido 731031906 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 4 - 4 Goldbrick Utd Alineación oficial del equipo 'Goldbrick Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 2 - 0 Goldbrick Utd Alineación oficial del equipo 'Goldbrick Utd' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patukitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hermes Vilor, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Patukitos no perdien la fe, i al minut 74 del partit, Wolframm Wygas va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Després de 89 minuts de partit, Wolframm Wygas igualava per Patukitos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Silvestre de Moura estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. David Cata va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Patukitos va gaudir d'un penal a favor al minut 22, però el jugador Nemo Bonduel va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Gil Júlio Monteiro.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Patukitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hermes Vilor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Miguel Puerta va poder marcar per a Patukitos en un servei de cantonada picat per en Nemo Bonduel quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Nemo Bonduel, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Cata de Patukitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Nemo Bonduel de Patukitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Matías Soldán de Patukitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Goldbrick Utd

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): El Goldbrick era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 简 (Jian) 福峰 (Fufeng) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Kiprijonas Čempojus va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Goldbrick.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Christer Vinén va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 1 - 3 per a Goldbrick.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Goldbrick va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 90, quan Jacob Sörensson, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Gabriel Casaprín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kiprijonas Čempojus no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.