Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731031821

Amistoso (Int., RC) 731031821 Información oficial sobre el partido 731031821 en Hattrick

16.04.2024 19:30:00

FC Mlače Alineación oficial del equipo 'FC Mlače' en el partido 0 - 4 FC Aktivist Berlin Alineación oficial del equipo 'FC Aktivist Berlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Mlače Alineación oficial del equipo 'FC Mlače' en el partido 1 - 1 FC Aktivist Berlin Alineación oficial del equipo 'FC Aktivist Berlin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mlače

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 81. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Alberto Vázquez Herrero la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rudis Nuosamas de Mlače es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Alberto Vázquez Herrero de Mlače va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Aktivist Berlin

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Marcus Kunerth va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 180 Minuto 26 (Gol de falta): Marcus Kunerth va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Aktivist gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Aktivist va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Marcus Kunerth va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Marcus Kunerth va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Aktivist quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Maciej Knobloch va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.