Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731031636

Amistoso (Int.) 731031636 Información oficial sobre el partido 731031636 en Hattrick

17.04.2024 23:45:00

Revolución Tiquicia Alineación oficial del equipo 'Revolución Tiquicia' en el partido 3 - 3 SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Revolución Tiquicia Alineación oficial del equipo 'Revolución Tiquicia' en el partido 3 - 0 SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido
Tiene un resultado normal 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Revolución Tiquicia

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Revolución una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alvise Bartolomeo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Alvise Bartolomeo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Revolución, un peu providencial d'en Gregory Hernández va situar el 2-1 al panell digital.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Passat el minut 85 de joc, David Chacón facilitava les coses al Revolución amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Revolución va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Gregory Hernández va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87, José Manuel Bonilla arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alvise Bartolomeo de Revolución es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

SK Němčice City

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Reinhard Schessauer de Němčice va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 72. L'anotador per Němčice va ser Zdeněk Kummer, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Němčice prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Reinhard Schessauer.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Petr Hlůšek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florimond Rouillard, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Florimond Rouillard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tomáš Pivko, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.