Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731031251

Amistoso (RC) 731031251 Información oficial sobre el partido 731031251 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido 0 - 5 INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido 1 - 4 INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balan Lovers CF

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Juan Carlos Echandi va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 64 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartolomé Briñas.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Fluviá de Lovers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrés Granados de Lovers es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Navarro Soto de Lovers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

INDEPENDENCIA.F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): INDEPENDENCIA.F.C agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Angel Botev amb mestria.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Angel Botev va augmentar l'avantatge de INDEPENDENCIA.F.C a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El INDEPENDENCIA.F.C va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Barry Martha rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 65.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a INDEPENDENCIA.F.C augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nikolay Ivanov es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a INDEPENDENCIA.F.C l'avantatge per 0 - 5. Viktor Ťahúň en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Viktor Ťahúň va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Ramos Alonso de INDEPENDENCIA.F.C es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Ťahúň de INDEPENDENCIA.F.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.