Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030999

Amistoso (Int., RC) 731030999 Información oficial sobre el partido 731030999 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Nehoiu Champions Alineación oficial del equipo 'Nehoiu Champions' en el partido 3 - 5 Puro Huevo y Lo Que Sea F.C Alineación oficial del equipo 'Puro Huevo y Lo Que Sea F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Nehoiu Champions Alineación oficial del equipo 'Nehoiu Champions' en el partido 4 - 7 Puro Huevo y Lo Que Sea F.C Alineación oficial del equipo 'Puro Huevo y Lo Que Sea F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,6 % 63,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nehoiu Champions

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Ilija Milosavljević va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ilija Milosavljević va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Champions empatava el partit, 3 a 3, al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Champions Laurenţiu Petre quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Puro Huevo y Lo Que Sea F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Huevo agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gauthier Lanoy amb mestria.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gauthier Lanoy va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 125 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Wojciech Vera va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 2.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mattes Kegele va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): En Mattes Kegele donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 85 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): José Fabián Almada de Huevo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!