Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030988

Amistoso (Int.) 731030988 Información oficial sobre el partido 731030988 en Hattrick

17.04.2024 17:20:00

FC Sonnenborgh Alineación oficial del equipo 'FC Sonnenborgh ' en el partido 3 - 1 Villablop01 Alineación oficial del equipo 'Villablop01' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sonnenborgh Alineación oficial del equipo 'FC Sonnenborgh ' en el partido 0 - 1 Villablop01 Alineación oficial del equipo 'Villablop01' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sonnenborgh

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del Sonnenborgh va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Boy Demont, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Emil Rotgans van servir per superar a l'últim defensor, en Ismael Cilaurren. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Sonnenborgh cantant "Emil Rotgans selecció!"
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Sonnenborgh va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Synke Vrind des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Gerco Duifhuizen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Villablop01

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Víctor Palmas Miranda la va convertir en gol amb un remat de cap en Fernando Roselló tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 16 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en José Luis Ruiz Cámara va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Cristian-Sorin Chifu ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Palmas Miranda.