Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030448

Amistoso (Int.) 731030448 Información oficial sobre el partido 731030448 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Ragnars Bande Alineación oficial del equipo 'Ragnars Bande' en el partido 0 - 0 Tottenham Hotspur 1985 Alineación oficial del equipo 'Tottenham Hotspur 1985' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ragnars Bande Alineación oficial del equipo 'Ragnars Bande' en el partido 2 - 1 Tottenham Hotspur 1985 Alineación oficial del equipo 'Tottenham Hotspur 1985' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ragnars Bande

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Niels Goethals, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Wolfgang Oelschlegel va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Al minut 81, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tottenham Hotspur 1985

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lewis Buttenworth ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tottenham va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dexter British va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Dexter British quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Lewis Buttenworth va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Karl-Peter Blaa va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lewis Buttenworth de Tottenham va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83 del partit, Lewis Buttenworth de l'equip Tottenham, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Olenman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.