Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731029999

Amistoso (Int., RC) 731029999 Información oficial sobre el partido 731029999 en Hattrick

17.04.2024 10:50:00

FC Mecurius 72 Alineación oficial del equipo 'FC Mecurius 72' en el partido 2 - 4 Bottle Opener Alineación oficial del equipo 'Bottle Opener' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Mecurius 72 Alineación oficial del equipo 'FC Mecurius 72' en el partido 2 - 0 Bottle Opener Alineación oficial del equipo 'Bottle Opener' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mecurius 72

Goles Goles

  • 104 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Mecurius al minut 43. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Tiziano Teani va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 86, en Eusebio Bauducco del Mecurius va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Pius Hirschbühl que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Balz Métraux va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pius Hirschbühl de Mecurius la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bertrand Richie, el jugador de Mecurius va ser expulsat al minut 85.

Bottle Opener

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Zoran Lovrić de Bottle va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Micha Michellot de Bottle va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bottle prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Denys Bairak.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Abelardo Vaquero de Bottle l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Maksim Kulachenko quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Samy Blossier, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bottle van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Zoran Lovrić va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Pomatta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zoran Lovrić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.