Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731029787

Amistoso (Int.) 731029787 Información oficial sobre el partido 731029787 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

CSKA de Melide Alineación oficial del equipo 'CSKA de Melide' en el partido 0 - 2 FC Sky thunders Alineación oficial del equipo 'FC Sky thunders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSKA de Melide Alineación oficial del equipo 'CSKA de Melide' en el partido 1 - 0 FC Sky thunders Alineación oficial del equipo 'FC Sky thunders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Melide

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 23 (Ocasión evento especial): En Lajos Hervoly, al minut 23 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Leandro Chiucchi el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

FC Sky thunders

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de thunders el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ulrik Christiansen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El thunders era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ulrik Christiansen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de thunders van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ulrik Christiansen va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de thunders va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ulrik Christiansen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): thunders van sortir al contraatac al minut 64, però Gad Halperin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salvatore Biancospino de thunders es va guanyar la targeta groga merescudament.