Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731029724

Amistoso 731029724 Información oficial sobre el partido 731029724 en Hattrick

16.04.2024 18:15:00

Vogel Abgeschossen Alineación oficial del equipo 'Vogel Abgeschossen' en el partido 0 - 4 Pontypandy FC Alineación oficial del equipo 'Pontypandy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vogel Abgeschossen Alineación oficial del equipo 'Vogel Abgeschossen' en el partido 0 - 5 Pontypandy FC Alineación oficial del equipo 'Pontypandy FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vogel Abgeschossen

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Görd Kürzdörfer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tom Rethmann de Abgeschossen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Görd Kürzdörfer de Abgeschossen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pontypandy FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Pontypandy va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 10. Vilmar Torsson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rubén Darío Londero de Pontypandy l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 17 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Gaëtan Barbeau va augmentar l'avantatge de Pontypandy a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Pontypandy va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Gaëtan Barbeau va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pontypandy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gaëtan Barbeau, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Angelo Manighetti al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Teemu Tallberg va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Angelo Manighetti estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vilmar Torsson, als 74 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vilmar Torsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.