Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028972

Amistoso (Int., RC) 731028972 Información oficial sobre el partido 731028972 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 3 - 5 Real Hidegkuti Alineación oficial del equipo 'Real Hidegkuti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 3 - 2 Real Hidegkuti Alineación oficial del equipo 'Real Hidegkuti' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,6 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Als 60 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Jacinto va acabar amb la pilota als peus de Eugèni Callarisa que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Jacinto aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Mutbrecht Riedhofer va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, el Jacinto va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Eugèni Callarisa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Jaio Oloaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jacinto.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Jacinto va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Alberto Salazar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Toro Díaz.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugèni Callarisa de Jacinto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Hidegkuti

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Han van Oers va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Hidegkuti, al minut 20. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Kevin Landmo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Heinz Schmid va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 171 Minuto 110 (Gol por el centro): Amb 110 minuts jugats, Kevin Landmo de Hidegkuti va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 181 Minuto 111 (Gol por el centro): Lapo Lucarella va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 111, i va fer pujar el 3 - 5 per a Hidegkuti.