Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028638

Amistoso 731028638 Información oficial sobre el partido 731028638 en Hattrick

17.04.2024 07:00:00

Arsenal_Liu Alineación oficial del equipo 'Arsenal_Liu' en el partido 2 - 6 Argentina-U55 Alineación oficial del equipo 'Argentina-U55' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenal_Liu Alineación oficial del equipo 'Arsenal_Liu' en el partido 3 - 1 Argentina-U55 Alineación oficial del equipo 'Argentina-U55' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal_Liu

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 del partit, el jugador 钱 (Qian) 南昌 (Nanchang) de Arsenal_Liu va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan 欧 (Ou) 凯裕 (Kaiyu) va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En 胡 (Hu) 永斌 (Yongbin) no oblidarà el que li va passar durant el minut 40. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): 许 (Xu) 俊钦 (Junqin) va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 莫 (Mo) 斯庆 (Siqing) de Arsenal_Liu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 胡 (Hu) 永斌 (Yongbin) de Arsenal_Liu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Argentina-U55

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de David Barca va acabar en una passada genial cap al jugador de Argentina Torben Scharp, que va marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lucien Kurtin va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cosmin Moroeanu la va rematar David Barca amb una magnífica volea que va fer pujar per a Argentina el 1 - 3.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 41 minuts quan Kim Rienks va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a Argentina.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Argentina eren letals, i Lucien Kurtin va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 5 entrant des de la dreta.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Torben Scharp des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Argentina va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Ben Hunger va quedar-se sol davant el porter Florent Le Berre, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Lucien Kurtin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Argentina va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cosmin Moroeanu.