Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028558

Amistoso (Int.) 731028558 Información oficial sobre el partido 731028558 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 4 - 4 Quebra-Ossos Alineación oficial del equipo 'Quebra-Ossos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 4 - 1 Quebra-Ossos Alineación oficial del equipo 'Quebra-Ossos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Concanos

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Concanos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Gervane Fidanque va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dimas Magalhães Vieira, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Concanos.
  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Gervane Fidanque al minut 71, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Concanos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Peter-Jan van den Berg de Concanos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Peter-Jan van den Berg va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dimas Magalhães Vieira va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dimas Magalhães Vieira de Concanos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Peter-Jan van den Berg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Concanos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Guasp de Concanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Félix Guasp es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Quebra-Ossos

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors de Quebra-Ossos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Belmiro Leite va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Viesturs Līdaka per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Eurico Branco va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 83 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Quebra-Ossos van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 90, quan Humberto Cunha va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.