Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028547

Amistoso 731028547 Información oficial sobre el partido 731028547 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Santapauenc Alineación oficial del equipo 'Santapauenc' en el partido 3 - 2 Deto Alineación oficial del equipo 'Deto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santapauenc Alineación oficial del equipo 'Santapauenc' en el partido 5 - 0 Deto Alineación oficial del equipo 'Deto' en el partido
Tiene mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santapauenc

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Santapauenc va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Cătălin Preda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gene Beniero va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Félix Torres per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cătălin Preda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Santapauenc.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Samuel Cartagena va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giovanni Cavani de Santapauenc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Cătălin Preda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gene Beniero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Santapauenc ho intentava per la dreta per mitjà de Cătălin Preda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guido Arciozzi.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Polonès de Santapauenc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deto

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Francisco Leguina va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Deto, al minut 40. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de Deto van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Velasco Jiménez Zotes va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jorge Mínguez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Jordi Ximeno de Deto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.