Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027483

Amistoso (Int., RC) 731027483 Información oficial sobre el partido 731027483 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 5 - 2 SC Hierhausen Alineación oficial del equipo 'SC Hierhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 3 - 0 SC Hierhausen Alineación oficial del equipo 'SC Hierhausen' en el partido
Tiene suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Celedonio Vega Gallego va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Bogdan-Lucian Lefter quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ruediger Prothmann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Thorsten Rayermann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a TFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yann Nietlisbach, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Thorsten Rayermann va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Valerià Sunet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Valerià Sunet del TFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Èric Genebriera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Herrada va estar a punt d'avançar els locals al minut 113 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Herrada de TFC es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de TFC Enrique Salas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dominik Weidinger es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Celedonio Vega Gallego anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a TFC.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Valerià Sunet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Bogdan-Lucian Lefter de TFC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dominik Weidinger en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 2.

SC Hierhausen

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dietmar Vonach va treure un córner llarg cap al segon pal que en Dae-Ho Lee, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Markus Pinsel va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Celedonio Vega Gallego el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Lukas Nagiller de Hierhausen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Lukas Nagiller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Al minut 92 de partit, Laurence Lüönd quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Dietmar Vonach va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dácio Bermudez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Leon Muuss va xutar fora per a Hierhausen, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Hierhausen Dae-Ho Lee, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dácio Bermudez. El marcador continuava 3 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Patrick Baba de Hierhausen va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 2 al marcador.