Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027418

Amistoso (Int.) 731027418 Información oficial sobre el partido 731027418 en Hattrick

17.04.2024 16:00:00

Nordlysbuen Kickers Alineación oficial del equipo 'Nordlysbuen Kickers' en el partido 1 - 4 Zürisee Rockers Alineación oficial del equipo 'Zürisee Rockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nordlysbuen Kickers Alineación oficial del equipo 'Nordlysbuen Kickers' en el partido 2 - 1 Zürisee Rockers Alineación oficial del equipo 'Zürisee Rockers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nordlysbuen Kickers

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Atle Valberg va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kim Drakbrant va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Odd Hegna va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Nordlysbuen.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Nordlysbuen van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Simon Mellingen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Nordlysbuen enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Zürisee Rockers

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 40 minuts, Enzo Kreider va superar per velocitat Tor Sæle per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Albert Ceglarek donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jimmy Spadaro va augmentar l'avantatge de Zürisee a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Zürisee van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 4 mitjançant en Dietrich Riesselmann.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Michel Korner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Müzəffər Bayramov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Müzəffər Bayramov va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Jeremie Limberg que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.