Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027409

Amistoso (Int.) 731027409 Información oficial sobre el partido 731027409 en Hattrick

17.04.2024 21:55:00

PunkTownFC Alineación oficial del equipo 'PunkTownFC' en el partido 5 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PunkTownFC Alineación oficial del equipo 'PunkTownFC' en el partido 2 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PunkTownFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Bernardino Albuquerque va pentinar un córner cap al segon pal que Elias Notnagel va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 将真 (Shoma) 佐々木 (Sasaki) es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan PunkTownFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de 熊 (Xiong) 昌发 (Changfa) des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): En Tadeusz Darznik entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PunkTownFC, un peu providencial d'en 熊 (Xiong) 昌发 (Changfa) va situar el 4-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 将真 (Shoma) 佐々木 (Sasaki), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a PunkTownFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 17 (Ocasión de falta): Al minut 17, Alonzo Moran gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 234 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 42 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Alonzo Moran estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alonzo Moran, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

La Unión Club Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Martínez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deportivo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.