Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027407

Amistoso (Int., RC) 731027407 Información oficial sobre el partido 731027407 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Muchos Donuts Alineación oficial del equipo 'Muchos Donuts' en el partido 1 - 3 SarıKanaryammm Alineación oficial del equipo 'SarıKanaryammm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Muchos Donuts Alineación oficial del equipo 'Muchos Donuts' en el partido 0 - 4 SarıKanaryammm Alineación oficial del equipo 'SarıKanaryammm' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muchos Donuts

Goles Goles

  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 71 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Carlos Ruiz Mejía, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Muchos a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marcos Galo va fer al minut 24 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Carlos Ruiz Mejía, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcos Galo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però David Morón va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Galo.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, David Morón de Muchos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SarıKanaryammm

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Erdem Pars de SarıKanaryammm va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alemdar Kayadelen, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Serdar Or va augmentar l'avantatge de SarıKanaryammm a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Çetin Hüban va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 18, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Serdar Or. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kaan Mısra al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kaan Mısra es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kaan Mısra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Çetin Hüban de SarıKanaryammm va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.