Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027027

Amistoso (Int.) 731027027 Información oficial sobre el partido 731027027 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido 3 - 2 Trafulhas FC Alineación oficial del equipo 'Trafulhas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els fumats vallencs Alineación oficial del equipo 'Els fumats vallencs' en el partido 2 - 2 Trafulhas FC Alineación oficial del equipo 'Trafulhas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,4 % 32,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els fumats vallencs

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Igotz Aiuriagerra de vallencs va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): vallencs s'avançava al marcador al minut 54, després d'un rebot que va caçar en Pietro Luca Gambarotto per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): José Ricardo Riaño va incrementar l'avantatge de vallencs amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 1 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pietro Luca Gambarotto va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en José Ricardo Riaño, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): vallencs va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Juri Lammi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Cumplido va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Trafulhas FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Samuel Neves es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): Trafulhas van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 64 quan Ulisses Brito sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ulisses Brito, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ulisses Brito va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Trafulhas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ulisses Brito va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Hermenegildo Dias va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gonzalo Balerdi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Trafulhas, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Alexandre Almeida va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Ulisses Brito de Trafulhas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.