Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026487

Amistoso (Int., RC) 731026487 Información oficial sobre el partido 731026487 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 3 - 1 Visivo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Visivo Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido 7 - 1 Visivo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Visivo Fútbol Club' en el partido
Es un cenizo 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Andreas Thoma entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Energie, un peu providencial d'en Richi Climent va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Richi Climent va incrementar l'avantatge de Energie amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Energie va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zas Afán de Ribera des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 15 quan Zas Afán de Ribera de Energie gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Energie a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Richi Climent va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Richi Climent de Energie va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Haritz Ozkoidi de Energie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zas Afán de Ribera de Energie es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Zas Afán de Ribera de Energie per doble groga al minut 84.

Visivo Fútbol Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del VSV FC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrés Hugo García va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Gunter Haßfurt va fer una estirada espectacular al minut 30, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Juan Carlos Ojeda.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Emanuel Barón va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gunter Haßfurt.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Carlos Mario Recamán va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Basilio 'El Chuky' Ortiz de VSV FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.