Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026108

Amistoso (Int.) 731026108 Información oficial sobre el partido 731026108 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 3 - 0 FC Tudea Alineación oficial del equipo 'FC Tudea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 2 - 0 FC Tudea Alineación oficial del equipo 'FC Tudea' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OS TUBILLENSES

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): TUBILLENSES s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Abdelmajid Chalhoub per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de TUBILLENSES al minut 84, que va llançar ajustat al pal en Jesús Rubia. 2 - 0 pels locals.
  • 107 Minuto 88 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Dinís Platas! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Jesús Rubia es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Jesús Rubia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Bellés va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Rubia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FC Tudea

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Tudea va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kazimír Kachrňák que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pär-Åke Gyllenhult de Tudea es va guanyar la targeta groga merescudament.