Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026066

Amistoso (Int.) 731026066 Información oficial sobre el partido 731026066 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

Poncho14 FC Alineación oficial del equipo 'Poncho14 FC' en el partido 1 - 3 Corby Rangers FC Alineación oficial del equipo 'Corby Rangers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Poncho14 FC Alineación oficial del equipo 'Poncho14 FC' en el partido 2 - 1 Corby Rangers FC Alineación oficial del equipo 'Corby Rangers FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,0 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poncho14 FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Dejan Ladtmann trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Lorenzo Baltenberger va disposar d'una bona oportunitat al minut 20, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Alfred Lennartsson va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Sarveshwaran Erdene va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 74 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfred Lennartsson de PFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Corby Rangers FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 1 (Gol evento especial córner peinado): Harvey Ferguson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Corby, Mikhail Eremenko, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 10, Corby va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hans-Dietrich Daene.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Joe Croggon va marcar al minut 67 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mikhail Eremenko va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hans-Dietrich Daene, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hans-Dietrich Daene de Corby va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.